Ta strona wykorzystuje pliki cookies m. in. w celach dostosowania do potrzeb użytkowników, poprawy bezpieczeństwa, statystycznych i reklamowych. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając z naszych stron bez zmiany tych ustawień wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies. Dowiedz sie więcej na temat polityki cookies >
Zamknij
 
Tradycje Ziemi Lubuskiej
« powrót

potrawy kuchni lubuskiej

0
Lubię
 
0
Dodane przez: Magda Lena
Data dodania: 30.08.2012
Ilość odsłon: 1434
Tradycja
- chleb domowy na zakwasie, - schab tradycyjny słubicki, - kapusta kwaszona nadnotecka, - Strudel (strucla), - Paska Bukowińska (Pascha, Chleb Bukowiński), - Bochen chleba starowiejskiego, - Chleb z dodatkiem nasion lnu, - Miód wielokwiatowy łąkowy z Doliny Noteci, - Miód pitny – Trójniak, - Piwo wschowskie, - Wino gronowe, - Jarzębiak na winiaku, - Jarzębiak
Powiązane frazy i słowa
zgłoś do moderacji
poleć na Facebook
Komentarze
Ta porada nie została jeszcze skomentowana.
dodaj komentarz
Zobacz podobne wpisy
strój mężatek
Ocena:   0     0
  Kategoria: Ziemi Lubuskiej
  Użytkownik: Magda Lena
Lubuskie potrawy wigilijne
Ocena:   0     0
  Kategoria: Ziemi Lubuskiej
  Użytkownik: Magda Lena
Cycha
Ocena:   8     0
  Kategoria: Ziemi Lubuskiej
  Użytkownik: edyt_a29
zwyczaje jesienne
Ocena:   0     0
  Kategoria: Ziemi Lubuskiej
  Użytkownik: Magda Lena
Zapraszamy do Klubu
Wspólnie przywracamy wspomnienia pięknych tradycji, polskich przysłów i praktycznych domowych porad. Wygrywaj nagrody i baw się z nami w Klubie Babuni.
kb Masz konto? Zaloguj się
fb Zaloguj się przez FB
klub
klub
klub
 
Lista kategorii porad Lista kategorii tradycji Lista kategorii przysłowii Społeczność Aktualności O Klubie